2 veckor sedan

Ja. Det är inte alltid så lätt att ha och underhålla en blogg så som man skulle önska. Antingen är man för disträ eller så är man för mångordig. Denna ständiga kontrovers; att avsky det offentliga samhället med alla dess celebriteter och svartvita papperspornografi samtidigt som man själv känner ett tvång att tömma sig i samma smutsiga pöl. Men vad gör man. Jag kanske gör dig som läser detta en tjänst och låter dig känna mig lite bättre. Underlätta framtida konversationer och förhindra konfrontationer.

Lundalivet är i varje fall sig likt. Onsdagen betyder - trots karate och nära 1000 mawashi-geri - Pub Rydbergs och lite soft nördhäng. Tisdagen är alltid vigd åt kören och det sedvanliga körölet. Måndag är nu för tiden karatedag på riktigt med 2 + 2 timmar träning. Torsdagen kan nog bli en bra pluggdag med utgång på nation. Fredagen är karate och långa fester och lördagen skall hållas öppen för det bästa.

De två senaste veckorna har försvunnit i något mönster enligt detta. Malmö på fredag/lördag med Deepbesök och sena nätter. En av de gångna veckornas höjdpunkter kan ha varit det något spontana klubbesöket på Ögs förra tordagen då jag och körförmannen Henrik begav oss runt kvart i elva efter att ha druckit en öl. Med aktivmärke på studentkortet kunde man glatt kliva förbi den 60 man långa kön och gå in gratis. Bland andra fantastiska kvällar ska vi inte glömma Dr Loves besök på Deep med peruk och solbrillor. Fantastiskt. Ja, saker och

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0