Kvalborg

Kanske första körda tentan någonsin?

Icke-joniserande strålning må vara svårt, men inte omöjligt. Detta verkar inte den FD föreläsaren ha förstått när han nu som emeritus producerar tentaproblem till nya klasser.
Vem bryr sig om stående RF-vågor i muskelvävnad, permittiviteten är på tok för hög för att ge signifikanta effekter jämfört med fett...?

Huvudsaken är att jag lever.
Nån idiotjävel till vägmarodör har grävt hål i min väg när jag åker hem. När man äntligen hittar en raksträcka med fin nylagd asfalt att bränna över med inlinesen flyger man handlöst fram och får göra en kullerbytta. Hur i helvete har de kukhuvuderna tänkt när de gräver upp halva vägen i en sänka i skuggan mellan två gatlyktor utan att märka ut det?

Tack och lov hade jag Ola Salos mjuka stämma i öronen och kunde hantera min ilska och åka vidare. Först ställde jag mig och spottade och svor åt gropen, så att potentiella åskådare skulle förstå att det var den och inte mig det var fel på. Grophelvete.

Tisdagar

Henrik ringer ner mig på stan en söndag för att ta en bild till en annons i karnevalsprogrammet. Bilden visar mig kramandes hans lillebror utan tröjor. Väldigt mysigt. Väldigt fint. Lite bögigt.
  Annonsen blir uppenbarligen refuserad av företaget i fråga, och PR-ansvarig förklarar sig med att:
"Vi har många män som arbetar här. Det skulle ta hus i helvete."
  Vad gör man?


Jag satte mig i alla fall i en bastu och drack lite öl med mina goda karnevalsvänner.
  När det typiska pipljudet från en mobiltelefon hörs i mina datorhögtalare klockan två på natten hoppar jag till.
"Är det late night booty-call?" tänker jag.
  Nej, så kul ska vi inte ha det.


Tisdagar

Så än en gång traskar man hem.

Sedan cykeln blev stulen har jag åkt inlines vart jag än ska. Mönstret fick dock brytas när himlen öppnade sig och SNÖ började falla. Då blir det på med kängor och jacka igen.

Som uppvärmning till kören istället för det sedvanliga Maggansbesöket gick vi till "En bit bort" där de serverar någon härlig arabisk buffé med kikärtor och... Ja, mest kikärtor.

Sedan är det ju LUNDAKARNEVEL på gång och hela sektionen är inflyttad i karnevalsfabriken. Där trängs Barnevalen med cirkus och revy etc etc. Så nu har vi invigt lokalerna med god mat, mysiga rep och den eminenta Karnevölen två dagar i rad. Nu återstår bara en dryg månad innan Karnevalen öppnar och allt skall vara klart.

Skolan? Jomenvisst.

S

s.

Tisdagar

- Hej får jag ta den här stolen?
- Värst vad du var pigg på att sitta, jag har en pigg du kan få sitta på också!


Så hade en radiotekniker kissat på universitetssjukhusets tak. Men det var bra för oss, för när områdeschefen var uppe för att inspektera "läckan" hade han tid att släppa upp klassen på taket för att göra mätningar. Kul man kan ha.

Cykel.

Så är man en cykel fattigare men en karnevalstidning rikare.

Dessutom ska jag jobba i öltält på P&L i sommar. Kommer bli kul. Hohoho.

Freudian

Va? 20 mail! Jag hade ju sex i morse.

En blå trumpet

Så en lördagsmorgon efter en fantastisk kväll med gamla vänner kliver man in på Musikvaruhuset och köper en softcase till basen för 50:-, men ögonen faller på en låda med gammalt blås som reas ut. Med myror i huvudet går jag runt ett par timmar och fikar, innan jag inser att jag nog ska ha den där trumpeten i alla fall.

Så nu är den min.

Den blå trumpeten. Lackskadad, begagnad, 600:-. Lite som jag själv.

Karnebal

Jag har en underlig minnesbild av hur jag sitter på en stol, och ledigt vilar min högerhand på en killes lår på min högra sida. Efter en minut frågar han mig om jag är homosexuell.

Det är inget underligt eller konstigt med detta, utöver det faktum att jag inte kan avgöra om det hände eller om jag drömde det. Så om jag tafsade dig på låret igår får du gärna höra av dig.

RSS 2.0