The infalliable art of bad decisionmaking

Så står man och försöker ta ett välinformerat beslut, inkluderande alla parametrar. Ett helt medvetande fastlåst vid en simpel rationell process för att få ut mesta möjliga ut så lite som möjligt; att köpa en pizza. Ändå står man där och tänker att kebaben luktar lite som toaletten, och att jag inte fick någon feferoni minsann! En currypizza är ju ändå godare än kebab. Jag ska tänka på det till nästa gång...


First date? Yes, and you know it.

Jaa, så gör någon menlös sate ett försök att blåsa liv i den gamla flamman "Death Race 2000".
Carmageddons urmoder från 1975 är en känga i skrevet på hela underhållningsmaskinen och stormakternas envetna jakt på kontroll. Istället för Mister President själv som håller i de mordiska tävlingarna är där en manisk fängelsedirektör utan verklig makt eller karaktär. Och istället för hela den cyniskt genomsyrade samhällskritiken kommer i Death Race 2008 en vaniljsmakande moralkaka om allas lika värde och den alltövervinnande kärleken o vänskapen.
- Var fan är de silverskinande fallossymbolerna - jätteknivarna - den blodtörstiga pensionärsjakten och den odödlige man of mystery: Frankenstein?
Kanske bekräftar nyutgåvan den dystopi varom orginalet så blodigt varnade, för ingenstans mellan de napalmosande exposionerna skymtar den ironi regissören Paul W S Andersson hade behövt för att rädda denna filmen. Sån himla fegis.

Jag måste få tummen ur och gå på mer konserter. TAF och modesto stillade knappast mitt behov förra helgen. Men Bob Hund och Danko Jones är på ingång. Synd att jag är dömd att missa de senare för spexandet. Men står man på scenen på Lunds mest knarkade spex får man väl bara Vara Glad... höhöhö.


To be born again, first you have to die.

Så når människan ännu en milstolpe i trångsynthet och envishet. Och än en gång skyller de på gud.

Detta sadistiska viljemonster som inte verkar önska annat än se sin skapelse tyglad och plågad; om man litar på "de lärde".
 
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3484&a=883711&rss=1399

Till skillnad från Muhammedmålningarna som uppnådde ett liknande ramaskri för inte så länge sen är faktiskt Satansverserna en modern klassiker väl värd att läsa. Världens religionsutövare borde vara tacksamma att någon är intresserad nog att skriva en bok och vända upp och ner på de gamla myterna

Den som väntar på nåt vått, väntar sällan i regnet.

Längre än så hinner man inte. Tänderna är borstade och gröten är uppäten. Det är bara att snöra på sig skorna och traska till atomfysiken.
Vi får se vad dagen och morgondagen bjuder på. En tårta kanske?


Look at those crazy, possessed eyes!

Angående Else-Marie Lindgrens utspel i Sveriges Radio om hur statsministern borde be om guds välsignelse.

Blä!

Låt oss istället be om att gud kastar eld och stenar mot Svea Rike - för här är alla sodomiter!

http://www.metro.se/se/article/2009/02/10/15/0411-45/index.xml

I'd rather stay in bed

Helgen har varit precis så som en helg ska vara.

Cykeln totalhavererade ännu en gång och fredagen ägnades åt att nöta skosulor på tornavägen, jupitergatan och karl-oscars bro. Någonstans där hann jag dricka en flaska rött med goda vänner och dessförinnan avnjuta en underbar middag.

Lördag börjar med en fet hamburgerfrukost på Viggos, som uppenbarligen gör världens största och godaste hamburgare. Sedan spontanköper jag en ny cykel för 1800. Jag skyller på att försäljaren hade en så söt hund i affären, och verkade lite stressad att stänga för dagen. Sedan blev kvällen ett lagom fylleslag på Blekingska med körsång i överdos. Den nya cykeln visade sig vara en gudagåva när det gällde att ta sig tvärs över stan.

Sedan sökte jag in till scenen på Var Glad-spexet. Hejdå fritid.

The Animal Five nästa helg. Kan det bli bättre?


RSS 2.0