Bulle och espresso

Falafel slår fortfarande allt.

Henrik börjar redan i lomma predika för 10:- espresso på bageriet vid spångatan. Lockande som det må vara klockan tre på natten blir det inget svart guld, utan gyllene bollar i tunnbröd. Den malmöitiska falafeln.

Efter helkvällen på Lommas seglarklubb med min gamla flatmate, körkamrat, stämbroder och vän Christian återstår bara ett par timmar på Debaser för att fullfölja helgen. Armerade med öl, en brödlimpa och ett visakort tar vi oss an taxin mot malmö och därefter den digra kön till klubbens entré. Väl inne njuter vi av hög musik, IPA och vänner. Aldrig ska vi heller glömma glasögonprydda individualist-emma eller mma-erik (om det var så han hette) som vi mötte och lärde känna i väntan på insläppet.

På 171an låter vi oss försvinna SSKK-minnen och njuter av gamla bravader så som bara sanna veteraner kan. Innan solen sakta börjar visa sig vid horisonten och cykeln åter bestiges för hemfärden utbytes ord av visdom mellan två unga män på lunds kullerstensbelagda gator och tankar formas som senare ska skaka social konstruktioner. Rosa pantern väntar i veckoslutet. Strängar väntar på att bändas och band ska brytas och bytas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0