Repeat

Ja, så varför sitter man här igen och degar? Dagen vigdes åt att bota höjdskräck i lyftkranen målandes husfasaden och tiden rann mig förbi; plötsligt hade alla tågen gått - bokstavligt talat. Berättigat och behövligt spenderades kvällen hemma.

Dessutom måste jag refutera mina tidigare reflektioner angående både författare och mänsklig moral. Det är ju i all enkelhet så att det finns dåliga och bra författare och folk som skulle kunna bli det ena eller andra men har bättre saker för sig.

Dessutom finns massor att göra med människor och deras idiotiska idéer om ideal. För att inte tala om det stinkande virus kallat religion som genomsyrar all debatt med sin föraktfullt osmakliga präktighet.
  Sittandes i lyftkranen kunde jag lyssna på radion bara för att höra hur Vatikanstaten får en ny ambassadör i Sverige. Så mycket makt på en sån liten jordyta. Så mycket korruption och så mycket ohälsosamma tankar. Jag vet inte om det värsta är att de vill vägra preventivmedel och abort i AIDS-drabbade områden, eller det faktum att de tror sig tycka så på inrådan av Gud.

Sedan vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när Kristdemokraterna tappar väljare åt Sverigedemokraterna. En talesman för KD sa något om det pinsamma att sälla sig till den röda fanan och ta till sig socialistiska miljötankar bara för att säkra sin plats i högerblocket. Reinfeldt gör rätt i att vända dövörat åt KDs påtryckningar angående fastighetsskattesänkningar; om än bara för att jävlas.

Hoppas ingen missade Lasse W som sommarpratade idag. Jag uppskattar honom lite mer nu. Minns när han stod iklädd munkjacka och solglasögon bakom en buske på P&L och försökte titta på Miss Li. Han är kanske ingen översittare som rockstjärneaktigt föraktar sina fans. Han var bara blyg och rädd. Nästa gång ska han få en klapp på axeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0