[...] just to see how long it will bend.

Latin loving lizards
Rogues of R'n'B
Heretics of Hip Hop
You never shall be free
I stand on the foundation
Divin'ty's holy seed
I beg you all to listen
I pledge the Hard Rock Creed

Så en onsdagskväll sitter man och lyssnar på The string Quartet's tolkning av skivan Mezmerize. Parallellt med orginalet bara för att det är så kul. Och i refrängen till Violent Pornography saknar jag woofern som ska sätta stolen i gungning. Samtidigt säger Serj: -Brainwashing; It's a non-stop disco. Och det ligger något i att livet ska vara en fest. Men som alla moderna ideal är det både omöjligt och löjligt. Är det detta vi längtar efter kommer vi som bekant aldrig hitta lyckan. Vad som verkligen räddar livet på en är goda arbetskamrater och god mat, såsom syltade grönsaker.

Och igår lyssnade vi på Make It Wit Chu. Sometimes the same is different. But mostly it's just the same. Hela låten är genial i sin enkelhet och jag kan sitta och lyssna hur länge som helst på det hypnotiska riffet. Hela världen är gjord av gelé och det enda man vet är att I wanna make it witchu.

Fast imorgon ska det jobbas igen; 0700-1300 som omväxling, vilket passar bra då syster är nylingen hemkommen och vi får besök av the Aussie. Nu ska jag skicka iväg ett sms; göra någon glad; borsta tänderna och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0