Festival

Så har man avverkat tre festivaldagar och tillräckligt mycket alkohol för att försätta en tysk grizzlybjörn i koma. Tyvärr har jag inte avverkat alls lika många konserter, men det är sekundärt, highlightsen kommer nu i veckan med akter som Kaizers Orchestra, Flogging Molly och Maud Lindström.

Jesper sover här så vi har spenderat senaste kvällen med att gå igenom alla artister och band vi borde lyssna på. Nina Natri verkar vara het, men C.S.S. och Saul Williams verkar också himla party. Inget som spelar på festivalen förvisso; men fram till klockan fyra är ju festen här hemma på Skarpan.

Igår, söndag, hann  vi se två låtar med Motoboy. Men det var allt som krävdes för att övertyga om att hypen om honom är åtminstone till viss del berättigad. Han var jättefin. Synd att man inte hade annat än Jesper att krama på. so it goes.

Idag är det i alla fall Miss Li, Tingsek och Svenska Akademien. Så nu ska vi investera i en box Il Nostro. Efter sommarens hurtiga cykelturer till och från jobbet kan jag allt ta en hel vecka på vitt vin och starkt kaffe - äntligen zoegas skånerost igen!

What kind of animal needs to smoke a cigarette? But sometimes a pony gets depressed.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0