Flight of the Conchords

Ouh, damn! Jag älskar att ha kompisar. Speciellt kompisar som delar med sig av sin fantastiska musiksmak.

Klockan är sent när ett sms ramlar in på mobilen.
"livet suger, lär dig det redan nu simpan."
Men dagen efter kan vi konstatera att det nog inte är så farligt. Trots att det var dagen efter. Alla ramlar i fällan till och från; det är skönt att falla men alltid hårt att träffa botten.

Men vi vet att vi inte gråter. För vi står i regnet och hackar lök. Och svettas i ögonen. - FotC

Igår var jag i alla fall i skanör med Ostrochorus. Det är bara i körsammanhang och skyltfönster som Julen börjar redan i oktober, men Julsånger is da shit.
  Middagen med spenatlaxostpasta var en höjdare, ostrogents gjorde sitt för underhållningen och Lindemans bag&box gjorde också sin del. Sen var det fest, bastu och sång till gryningen. Den svenska punchen. Arak eller död.

Nej, men det viktiga är ju ändå skolan. Jag satte mekaniktentan i onsdags tror jag och på torsdag är det ellära som gäller. RCL-kretsar, elektromagnetisk induktion och växelströmmar. Det är också lycka.

Sen var det capoeira också! Efter en eftermiddag i ångest ställde jag in mina kvällsplaner och hälsade på Preá och lunds capoeiristas. En klubbkamrat från jönkan hade redan kommit igång och det var helt sjukt underbart att få hoppa omkring, slänga iväg hoppsparkar mot huvet på folk och slita tills det inte fanns syre kvar i lungorna.

Det är det som är min hemlighet. Musiken, slagsmål och skolan i en bra blandning. Synd att det går ut över mitt sociala liv bara. Fast ni vill inte träffa mig ändå om jag inte har balans i vardagen. Men när man alltid har en melodi på hjärnan; träningsvärk i ett par kroppsdelar och en rejäl tenta att se  fram emot går livet på högvarv och man få ut största möjliga effekt av allt man känner och gör.

But now it's business-time. Two minutes in heaven are better than one minute in heaven. Getting lewd with some food, if that's what you're in to.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0